Дневник - Персональный сайт
Суббота, 27.04.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

   Ви дивились фільм «Загадкова справа Бенджаміна Батона»? Тоді поспішайте, здається саме зараз у великих містах України в кінопалаці показ цієї кінострічки. Це фільм про старість і молодість, про неповторність життя, про непередбачуваність і унікальність кожної людської долі. Мабуть, ви будете і всміхатись і плакати, і чудуватись, і думати під час фільму про власне життя, про тих унікальних людей, що зустрічались на вашому життєвому шляху, і навіть замислитесь над тим, що свою історію життя творите ви ж самі… І що навіть найгірші обставини не є неподоланними. А в той момент, коли людина свідомо з ними змиряється, відбувається чудо – обставини зникають і залишається ЖИТТЯ.
Переглядів: 937 | Додав: Olga | Дата: 11.02.2009

Це захоплення зародилось ще в 9 років. Мені бракувало зеленої фарби. Я з самого малечку страшенно любила малювати і малювала завжди: у садочку, вдома... За що була дуже відома в дитсадку і навіть привілейована.
Проте, як істинному художникові мені весь час бракувало якоїсь фарби. Улюбленим подарунком для мене, дитини епохи радянського дефіциту, були фломастери та якісні олівці. Останніх було мало, хоч їх і зараз бракує. (Та й фломастерів нині важко знайти хороших). Отож, щоб замінити ці інструменти для малювання хоч чимось більш менше якісним, я раптово винайшла новий метод малювання: ПЛАСТИЛІНОМ. Так і народились перші пластелінові листочки на моїй картинці.
Надихали мене кольорові індійські фільми і перші нерадянські фільми в нашому Глибоцькому кінотеатрі. Серед них пригадую фільм "Інопленатянин", але хто режисер - не знаю, тоді я на це уваги не звертала, просто насолоджувалась кіном.
З часом малювання пластиліном ... Читать дальше »
Переглядів: 1632 | Додав: Olga | Дата: 07.02.2009

Присвячено світлій памяті Анатолія Добрянського.

Яке величезне значення в житті людини має мистецтво! Кіномистецтво, образотворче мистецтво, музика, класика, література, але вкрай рідко щастить о ... Читать дальше »
Переглядів: 1985 | Додав: Olga | Дата: 24.01.2009

Отже, до чого ми докотилися на початку 2009 року? Стоїмо на межі втрати незалежності? По всіх чотирьох сегментах національної безпеки ми програємо: в першу чергу активно програємо газову війну, отже, й енергетичну безпеку. Далі, стабільність гривні чи будь-яких фінансових активів на нулях, отже, під загрозою й фінансова безпека держави. Бюджетна політика взагалі не витримує жодної критики і скоро про це «заспівають» усі обласні та районні ради, тому бюджетна безпека теж явно «небезпечна» і вибухова.

І ос ... Читать дальше »

Переглядів: 885 | Додав: Olga | Дата: 13.01.2009

Сьогодні я прикрасила новорічну ялинку і свій творчо-життєво-робочий куточок і вирішила розмислити над підсумками 2008 року.

На жаль, цей рік ряснів втратами і не лише для всієї України (повені, техногенні катастрофи, фатальні ДТП), але й особисто для нашої родини Ілюків. Трагічно в автокатастрофі у віці 36 років загинув мій двоюрідний брат Роман Ілюк. Він проживав в сусідньому населеному пункті с. Кам’янка зі своєю сім’єю – 12-річною донькою Оксанкою, дружиною та батьками.

Сказати, що д ... Читать дальше »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 744 | Додав: Olga | Дата: 29.12.2008

Це  запитання – кульмінація листа від Несторук Олени Олександрівни з м. Хмельницького. Лист отриманий мною із мого сайту з розділу Зворотній зв’язок.

Молода мама запитує, як довго ще терпіти її маленькому синочкові, який у свої перші півроку життя проводить під невпинним шумом ремонтних робіт у будинку, де вони проживають. Вона звертається до всіх небайдужих людей.

Ця проблема дійсно серйозна. Наразі незбагну, чому саме мій сайт нади ... Читать дальше »

Переглядів: 851 | Додав: Olga | Дата: 16.11.2008

Не знаю, як інші люди витримують паузу мовчання, а от для мене - людини, хоч і не багатослівної, зате відповідальної за свої слова - подібне мовчання справді засмучує.
Розумію, люди іноді не знають, що сказати. Але це ж не означає, що треба замовчувати проблему.
Навіть з того світу рідні чи близькі можуть достукатись до тамтешнього, то ж чому, коли ми всі ще тут - глухе мовчання перекреслює віру...
Далебі...
Люди мовчать тоді, коли відчувають провину.
Або коли не хочуть в чомусь зізнаватись чи визнавати щось, що суперечить їхнім інтересам на даний момент.
Якби ж то вони знали, яка велика сила СЛОВА! Як Словом можна врятувати. Або, за народним прислів’ям, якщо і Слово його не б’є - то вже нічого не допоможе.
 
Хоча я про іншу силу слова - благодатну, щиру, загоюючу сумніви і спалюючу відчай...
За ту силу слова, яка спонукає до взаєморозуміння і до Любові. ... Читать дальше »
Переглядів: 805 | Додав: Olga | Дата: 28.10.2008

Була сьогодні на святкуванні в Чернівцях. Мала щасливу нагоду побачити пана Яценюка. Пишу про це, бо Арсеній Яценюк в житті виглядає зовсім іншою людиною, ніж на екрані. В нього добрий погляд і щира усмішка - рідкісні риси для політика такого високого рівня.
Несподівано пригадала, як років 5 тому подумала, що держава Україна лише тоді почне справді ДОБРЕ ЖИТИ (в усіх відношеннях), коли Президентом стане буковинець. Буковинець, незалежно від статі, тобто жінка чи чоловік, головне з тієї частини України, де толерантність, вихованість і щира буковинська вдача стане зразком для дії та домовленостей будь-якого рівня. Ой, як же нам зараз потрібен саме цей буковинський рівень домовленостей, ця щирість і вміння уступати, дружелюбно допомагати один одному, а не шкодити через заздрощі та зайві амбіції.
Дуже добре, що пан Яценюк наважується на створення власної політичної сили. Впевнена, що за ним потягнуться саме молоді і талановиті люди, які стануть візитівкою його& ... Читать дальше »
Переглядів: 1099 | Додав: Olga | Дата: 04.10.2008

CАМЕ ТАК, ІЗ ДОСВІДУ ЛЮДИНИ ПРИХОДИТЬ ВІДЧУТТЯ ТОГО, ЩО ТРЕБА КОМУСЬ ПОСПІВЧУВАТИ. Варто пережити на власній шкурі біль чи страждання чи втрату - і лише тоді співчуття дається повною мірою, розумієш її значення докінця, досконально, завершено, дуже точно розумієш.

У моєму житті так трапилось, що я бачила багато горя, серед ровесників хворіли і на рак, і гинули в автокатастрофах, і сумували через невдале життя, і котилися вниз. І по сусідству, де раніше жила, бувало різне.

Особливо ба ... Читать дальше »

Переглядів: 860 | Додав: Olga | Дата: 23.09.2008

У мене змінився голос - я почуваюсь дивно з цим новим голосом, в ньому є якась хрипота, яка йде зсередини мого єства, але вона немов засмучена дитина, і водночас в ній глибинний зміст, тиша...
Голос став тихіший. І немов терпке вино на смак. Голос, схожий на внутрішній голос, який я чула не раз...
Разом з ним у мені теж щось змінилось. На краще. Будь-які щирі зміни на краще. Я завжди вірила в силу Щирості.
Але як мені далі бути з таким голосом, боюсь, він вже не зміниться на той, що був раніше. І я завжди чутиму якраз СЕБЕ справжню... Дзвінкість переросла у печаль...
 
 
Переглядів: 1199 | Додав: Olga | Дата: 20.09.2008

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Статистика