НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ ПІД ЗАГРОЗОЮ - 13 Січня 2009 - Дневник - Персональный сайт
Пятница, 26.04.2024, 06:41
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2009 » Январь » 13 » НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ ПІД ЗАГРОЗОЮ
19:27
НАЦІОНАЛЬНА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ ПІД ЗАГРОЗОЮ

Отже, до чого ми докотилися на початку 2009 року? Стоїмо на межі втрати незалежності? По всіх чотирьох сегментах національної безпеки ми програємо: в першу чергу активно програємо газову війну, отже, й енергетичну безпеку. Далі, стабільність гривні чи будь-яких фінансових активів на нулях, отже, під загрозою й фінансова безпека держави. Бюджетна політика взагалі не витримує жодної критики і скоро про це «заспівають» усі обласні та районні ради, тому бюджетна безпека теж явно «небезпечна» і вибухова.

І остання крапля терпіння: воєнна безпека держави, в якому вона стані? Очевидно, не в кращому при такому мізерному фінансуванні…

Що ж це означає? Всі фронти програно? Перегралися президент з премєром в політику - і явно стоять на межі програшу самої держави! Якщо ж бравий опозиціонер Янукович таки стане президентом цієї країни – він з радістю здасть її з газотранспортною системою та усіма іншими негараздами "куда надо".

Як же бути патріотам України, як бути тим громадянам, яким небайдуже, в якій країні живуть їхні діти і чи існуватиме ця країна взагалі?

Шановні політики! Закликаю Вас працювати на благо держави, а не проти неї. Бо ви ж і станете першими заручниками спровокованої вашою бездарною діяльністю ситуації! У складі оновленого Союзу чи у складі розваленої України (трактуйте, як кому імпонує), ви будете просто непотрібні, а може, й вигнані з цієї території завойовниками без права повернення та своїх мільйонних статків. Я то розумію, що вертольотики у всіх напоготові, але й ви зрозумійте, що там, за межами цієї держави, ви теж будете просто вигнанцями, будете НІКИМ!

Тому якщо маєте хоч краплю совісті та залишки здорового глузду, ДОМОВЛЯЙТЕСЬ І ПРАЦЮЙТЕ ЗЛАГОДЖЕНО, інакше, обіцяю, не пройде і півроку, як будь-який із нинішніх конфліктів з Російською Федерацією переросте у справжній воєнний конфлікт, а інша невирішена проблема лише загострить загальну ситуацію в країні. І тоді розвалити цю й так розвалену зсередини державу буде не складно. І всі ваші пороки не просто вийдуть назовні, а стануть вам оцінкою та вироком вашій діяльності (бездіяльності).

Переглядів: 885 | Додав: Olga
Форма входу
Пошук
Календар
«  Январь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Статистика