ЧЕРНІВЦЯМ - 600 РОКІВ! - 4 Жовтня 2008 - Дневник - Персональный сайт
Пятница, 19.04.2024, 12:20
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2008 » Октябрь » 4 » ЧЕРНІВЦЯМ - 600 РОКІВ!
21:26
ЧЕРНІВЦЯМ - 600 РОКІВ!
Була сьогодні на святкуванні в Чернівцях. Мала щасливу нагоду побачити пана Яценюка. Пишу про це, бо Арсеній Яценюк в житті виглядає зовсім іншою людиною, ніж на екрані. В нього добрий погляд і щира усмішка - рідкісні риси для політика такого високого рівня.
Несподівано пригадала, як років 5 тому подумала, що держава Україна лише тоді почне справді ДОБРЕ ЖИТИ (в усіх відношеннях), коли Президентом стане буковинець. Буковинець, незалежно від статі, тобто жінка чи чоловік, головне з тієї частини України, де толерантність, вихованість і щира буковинська вдача стане зразком для дії та домовленостей будь-якого рівня. Ой, як же нам зараз потрібен саме цей буковинський рівень домовленостей, ця щирість і вміння уступати, дружелюбно допомагати один одному, а не шкодити через заздрощі та зайві амбіції.
Дуже добре, що пан Яценюк наважується на створення власної політичної сили. Впевнена, що за ним потягнуться саме молоді і талановиті люди, які стануть візитівкою його діяльності як державного діяча.
І я собі тут думаю, а чому б пану Ющенку не глянути пильніше саме на це молоде покоління політиків? Ми б усі були щасливі, якби вже з 2010 року нами керувала нова команда молодих, енергійних, європейськи-орієнтованих політиків, а державу очолював молодий провідник нації - той же Яценюк!
Не Янукович, який вже став притчею во-язицех, не Ющенко, який всупереч логіці подій втрачає рейтинг довіри, не Тимошенко, що готова перефарбуватись будь-коли і в будь-який колір, а саме толерантний буковинець з сильнею волею і в той же час доброю вдачею. Яценюк - Людина, просто Мудра Людина. Це ж видно по очах, тут питання моралі не пов"язане з наслідками діяльності Кучми (немов панацея від бід "кучмізму"), а є питанням честі, яке не обговорюється, бо є очевидною складовою справжньої Особистості.
Мій шанобливий респект!
І буду вірити, що такий високий рівень організації свята 600-річчя Чернівців ми найближчим часом побачимо і по цілій Україні!
Дай то Бог!
 
Свято справді вдалося на славу, все в ньому було чарівно-затишним: ошатні будівлі, відреставровані повністю вулиці, красиві сцени, на яких можна було почути і естрадні співи юних талантів Буковини, і народні танці, і навіть виступ Тото Котуньйо на Соборній Площі... Взагалі, все.
 
І як приємно було побачити конкурс дитячого малюнку в офісі Єдиного Центру в Чернівцях (поруч з облдержадміністрацією). Коли дивишся на ті малюнки - починаєш вірити в Україну і бачити її дитячими очима: в яскравих тонах! І в глибині душі зароджується сподівання, що енергія дитячих сердець не просто так буде виливатись в наш рідний український простір, а й буде змінювати наше майбутнє на краще, робити його таким же яскравим і чарівним!  
На фото: святкові Чернівці, малюнки дітей.
Переглядів: 1097 | Додав: Olga
Форма входу
Пошук
Календар
«  Октябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Статистика