ПОРЦЕЛЯНОВА ЛЯЛЬКА «УКРАЇНА» або великий самообман українців різних майданів! - 7 Грудня 2013 - Дневник - Персональный сайт
Пятница, 26.04.2024, 06:29
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2013 » Декабрь » 7 » ПОРЦЕЛЯНОВА ЛЯЛЬКА «УКРАЇНА» або великий самообман українців різних майданів!
14:51
ПОРЦЕЛЯНОВА ЛЯЛЬКА «УКРАЇНА» або великий самообман українців різних майданів!


Момент істини настав. Ми опинились в ситуації вибору: як жити, з ким дружити, чим дорожити і яким шляхом іти? Куди іти?

Починаючи з 2000 року ще президентом Кучмою був обраний євроінтеграційний шлях України, але в тісній дружбі з Росією. Всі ці роки двовекторність української влади настільки дратувала Європу, що вона майже не помічала України, а Росія тим часом вигадала альтернативу – Євроазійський Союз, куди непомітно втягувала Україну за допомогою економічних важелів впливу і своїх сателітів при владі.

Врешті решт, настав 2013. І ми опинились в тенетах однієї людини, яка прийняла одноосібне рішення остаточно поєднати долю України з Росією. Чому?

Причин безліч, хоч насправді причина одна: самообман!

Цей самообман став ознакою всього нашого життя! Самообман в духовному плані, де фарисейство російської церкви досягнула свого епогею і дурить Український Народ не канонічністю молитов УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ та церкви КИЇВСЬКОЇ ПАТРІАРХАТУ! (Тим часом молитовний дім російської секти в Україні під назвою УПЦ МП змушує молитись українців за РОСІЙСЬКОГО ПАТРІАРХА і відновлення російської імперії!).

Це найважливіший самообман, тому я розпочала саме з нього, бо в ньому основа основ: ми молимось за те, щоб стати знову колонією РОСІЇ! Це треба ДОБРЕ усвідомити, щоб виявити ракові пухлини усіх інших наших самодурств!

Тяжкий гріх на нас за те, що незалежність, яку ми здобули в страшних митарствах НАРОДУ в складі імперії зла – Радянському Союзі – ми так легко віддаємо тим, хто хоче нас знову бачити колонією Росії. Чому легко? Бо всі ці роки ми жодного разу чітко й прямо не заявили: Україна НЕ БУДЕ ділитись своєю свободою і незалежністю ні з Європейським Союзом, ні з Митним Союзом. Ми будемо співпрацювати з усіма нашими сусідами на рівних правах як СУВЕРЕННА КРАЇНА! НАВПАКИ! Ми вигадали собі вектори: то нас туди візьмуть, то нас туди поженуть. В той бік добровільно, а в той – примусово!

А чому б не зберегти свою незалежність від цієї страшної і важкої за своїми наслідками глобалізації, яка насправді поневолює народи, а не робить їх щасливими? Тому що це черговий самообман: там же ж ніби-то люди щасливіші, бо в одних - високі зарплати, а у інших - низькі ціни на газ! А ми що, тоді геть нещасливі, що не віддаємось кому попало за гроші чи дешевий газ?

Божевілля чи не так? Але хто його бачить, якщо цей самообман такий вигідний комусь конкретно (здогадайтесь, кому!).

Наступний самообман: Європа захистить нас від Росії. А Росія – від «гомократії» з Європи. А МИ САМІ ДЛЯ ЧОГО? Самі себе захистити від содомського бруду з Європи не зможемо? Чи не зможемо захистити себе від п'яного дебошу північного сусіда? Не зможемо чи не хочемо, бо ми такі беззахисні, толерантні, чемні діточки-студентики і так файно співаємо та танцюємо на майданах? 

Чому це не зможемо? Ми не маємо парламенту, чи не маємо інтелігенції, чи не маємо ЗМІ? Не маємо Армії? Добровольців?

Не лише аполітичними гаслами молоді можна врятувати Україну від зовнішніх зазіхань та впливів! Можна і цілком ясними - ПОЛІТИЧНИМИ! Доступними для розуміння політиків різних країн!

Проте, на жаль, наші політики не готові брати на себе відповідальність за свідомий вибір залишити нейтралітет для України, як єдиний спосіб зберегти власну ідентичність та унікальність в сучасному світі! Бо з цією унікальністю треба якось жити, працювати, розвивати, об'єднувати біля себе ті країни, які теж прагнуть не лише матеріальних благ, а й духовних, високо-моральних, де немає місця "підміні понять" та черговим самообманам сучасної європейсько-американської гомократії!

Але повернемося до Януковича! Ви думаєте, чому він мовчить? А що він скаже: мене російський духівник батюшка не благословив підписувати угоду з дияволом під гарною обгорткою "Євросоюз"? Але благословив продати Україну Росії?

Який наївний його самообман! Путін його ж першого змете і зітре з лиця землі, коли почне впроваджувати свій задум цілковитого поневолення України!

Але й самообман Путіна не менш цікавий: і як довго він надіється тримати нас знову під дулом автомата? Ну ще ми років 10 помучимось, ну посидимо знову в тюрмах, як колись, але ж і ЙОГО переживемо, і знову народиться Бандера, і знову розвалить його неоімперію! Ну хіба це не ясно? Чим більша дія – тим більша протидія! Особливо на Україну!

Далі самообман Європи: о, нарешті цей народ щось про себе заявив, але нехай сам за себе воює, а потім, коли зможе, нехай приходить, ми якесь ярмо придумаємо і на їхні голови, породисті ви наші конячки! От які їм цікаві наші скачки тепер: хто ж виграє, а? Хто ж виграє? Путін чи ЄС, чи може, Путін чи Обама+ЄС?

Хіба не самообман? Самообман! Бо ніхто з них не виграє! Усі програють!

Не буде нічого доброго в Європі з її зневагою до християнських цінностей моралі, з її зневагою до Божих заповідей, і з її так званою повагою до прав та свобод людей різної сексуальної та іншої орієнтації! 

Тим більше не буде нічого доброго в Обами, який, будучи мусульманином, не збирається думати про якісь там християнські цінності в світі, тому що він явно забуває, яким нелюдським і божевільним може бути радикальний ісламізм, і стільки жертв по усьому світу вже загинуло в цій «священній мусульманській війні» проти «невірних». Так що нехай себе не обманює: він перший постраждає від своєї надмірної уваги до подій в інших країнах, тим часом як у його країні гине і християнство, і нормальне мусульманство, і будь-які паростки щасливої думаючої людини!

Отже, обманюють себе всі: гарно і по черзі!

І у кожного своя міра самообману і у кожного своя за неї плата!

Яка ж наша?

Час покаже. Бо ми вже давно перетворили свою долю на порцеляну: хто нас не торкнеться – то все відразу б'ється! Але ЩЕ НЕ ВМЕРЛИ УКРАЇНИ НІ СЛАВА, НІ ВОЛЯ! 

Давайте себе берегти, немов порцелянову ляльку! Давайте себе і Господню Істину захищати, немов власну рідну дитину! Давайте вчитись прямо дивитись в очі Правди!

Бо ще жоден самообман жодну «ляльку-країну» не вберіг! Всі ілюзії рано чи пізно розбиваються об реальність!

Бережімо рідну Україну від зовнішніх і внутрішніх зазіхань та ворогів! Бо цей ворог дуже часто для самих себе - наша про себе ж брехня!

P.S.: я вірю в те, що на Майдані сьогодні зародилось справжнє громадянське суспільство, яке допоможе нам саме в цій благородній меті - врятувати насамперед УКРАЇНУ! І не дозволити її розпродати чи розбити, немов ляльку! Кукловоди різних мастей та "інтеграцій" нам не потрібні! І захистом нашим нехай буде постійна МОЛИТВА ДО БОГА за спасіння, за справжню волю, за щиру християнську Землю, яка може стати прикладом для життя всіх інших, вже, на жаль, поневолених народів сучасного світу!!!  

07.12.13

О.Ілюк

 

Переглядів: 1590 | Додав: Илючка
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Статистика