Дневник - Персональный сайт
Пятница, 29.03.2024, 08:03
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Ольга Илюк – публицист, молодая писательница с Буковины, живет недалеко от города Черновцы. 

Мы с удовольствием публикуем ее тексты – литературные эссе, стихи, философские размышления. В них есть то, что профессионалы называют высоким стилем – единство формы и содержания, живой и динамичный слог; яркая языковая палитра её произведений сочетается с глубиной мысли, эмоциональностью и чувственностью в понимании того, что есть Человек, каков его Путь и его Жизнь.
Иногда, когда читаешь тексты Ольги Илюк, создается впечатление, что это не просто слова, имеющие смысл, а оголенный нерв! Думается, что эта сила слова дана Ольге по праву рождения на славной земле украинской Буковины, где в горном воздухе буквально разлит дух Любви, Свободы и настоящего
Патриотизма. 
Ольга – человек с непростой жи ... Читать дальше »
Переглядів: 1886 | Додав: Илючка | Дата: 06.04.2015

Цей крик душі за втраченим Кримом я прочитала в інтернеті... За однією версію, автор - Анатолій Матвійчук, а за іншою - жінка, що виїхала з Криму... Та я думаю, це крик душі всієї України!!!

 

Ця фотографія на фейсбуку на сторінках "Українська революція", "Україна, яку будємо самі", "Геть мєнтовський безпрєдєл" набрала більше 1000 "перепостів" та "лайків"!

Саме тому я вирішила, що треба це фото і цей вірш зберегти в себе на сайті... 

Переглядів: 970 | Додав: Илючка | Дата: 01.04.2014

 

Наше сьогодення формує інформація. І це неспростовний факт. І, до речі, не тому, що «хто володіє інформацією – той володіє світом», а тому, що інформація стала вільною для доступу практично з усіх сфер життя. Насамперед завдяки Інтернету. Але навіть у страшних снах ми, українці, не могли собі уявити, що нас так просто можуть обдурювати (навіть не обманювати) наші можновладці та їхні гоп-компанії.

Майдан показав жахливі рани нашого суспільства в тих верхах, де мали б панувати моральні цінності та принципи. Так, нам казали, що з кримінального минулого нічого хорошого не виносять в цивілізований світ, що ті авторитети живуть по цілком інших правилах, які так і залишаю ... Читать дальше »

Переглядів: 1199 | Додав: Илючка | Дата: 21.03.2014

Ми знову занадто швидко перемогли, або ж занадто швидко вирішили, що перемогли… Знову ми спостерігаємо ті ж самі тенденції синдрому «людей, що дорвались до влади». Знову та сама гординя охоплює розум людини, яка б мала з неймовірною обережністю поставитись до покладених на неї завдань. Турчинов призначив заступника Клюєва! Чому? Може, щоб той «розколовся» і повідомив важливу інформацію, може, «щоб увів у курс справ», може, тому що не було бажаючих взяти на себе термінові заходи і зуміти їх здійснити фахово. Так, про фаховість говорять усі і відразу. Але ми бачили ЇХНЮ «фаховість». Яку можна легко назвати свавіллям! 

Невже на ті самі гра ... Читать дальше »

Переглядів: 996 | Додав: Илючка | Дата: 26.02.2014

Я так і не була на Майдані, і мене це мучить і млоїть. Бо я хворіла – це не виправдання, бо мама захворіла – це теж не виправдання, але це справді біда, коли байдужість навіть звичного тобі оточення доводить до того, що ти не маєш кому довірити життя ближнього і тому мусиш сам доглядати за тим, хто хворіє… І через те не можеш поїхати на Майдан, щоб боротись ПРОТИ ЦІЄЇ БАЙДУЖОСТІ!


Бо основне, що зумів зробити Майдан – це навчитись бути небайдужим! Навчитись миттєво усім засадничим принципам християнського вчення в гострій борні за кожен день витримки і перемоги!

Майдан – то була християнська місія України в світі! Коли сотня беззбройних людей стримувала голіафа-беркута, оз ... Читать дальше »
Переглядів: 952 | Додав: Илючка | Дата: 24.02.2014


Не можу в цій ситуації промовчати, бо мене просто шокують новини останніх декількох годин. Особливо про те, що зібрання фракції Партії Регіонів та членів Кабінету Міністрів в «Зоряному» зустріло Андрія Клюєва оплесками! Все! Можна більше нічого не писати і не коментувати! Це вже не просто забрехались чи «зажрались», це вже повний безлад, і нахабст ... Читать дальше »

Переглядів: 1036 | Додав: Илючка | Дата: 16.12.2013


Момент істини настав. Ми опинились в ситуації вибору: як жити, з ким дружити, чим дорожити і яким шляхом іти? Куди іти?

Починаючи з 2000 року ще президентом Кучмою був обраний євроінтеграційний шлях України, але в тісній дружбі з Росією. Всі ці роки двовекторність української влади настільки дратувала Європу, що вона майже не помічала України, а Росія тим часом вигадала альтернативу – Євроазійський Союз, куди непомітно втягувала Україну за допомогою економічних важелів впливу і своїх сателітів при владі.

Врешті решт, настав 20 ... Читать дальше »

Переглядів: 1568 | Додав: Илючка | Дата: 07.12.2013

1. "О деньгах и потерях" 

В нашем мире больших денег и возможностей очень трудно воздержаться от порока, но когда рядом вдруг появляется человек, которому это удается, и который сохраняет себя в той же невинной красоте, что и до своего успеха, (к тому же, если он заработал свои большие деньги или достиг успеха в своем деле честным путем!), то ТАКОГО человека стоит уважать, и к нему стоит прислушаться: ведь он необычайно умён! Только большой, живой и доброжелательный ум может удержать человека в этом мире от падения в пороки и грехи. Такой человек обязательно вас спросит: зачем увлекаться доступными грехами и пор ... Читать дальше »

Переглядів: 976 | Додав: Илючка | Дата: 19.11.2013

Вчімось розпізнавати любов, пізнавати й розуміти любов, слідувати їй і берегти! Вчімось бачити крізь любов, і тоді те, що ми будемо бачити, не викликатиме нічого негативного, але любов благословлятиме нас зсередини бачити істинно і людей, які нас оточують, і життя, яке нам дано. 

... Читать дальше »

Переглядів: 1212 | Додав: oilyuk | Дата: 13.03.2013

 

Отже, вони (люди) стали знаряддям в руках лукавого. Його руками (помислами) вони хочуть створити Едем на Землі, штучний і без хвороб, без смерті та турбот… Зі своїм власноруч створеним «Богом» - єдиним штучним інтелектом, який буде ніби-то опікуватись усім сущим: і планетою, і людьми…

Це і є основний задум Змія, який саме для цієї мети спокусив людину, щоб вона врешті решт, так як і він, повністю відмовилась від Бога-Творця, і таким чином творінн ... Читать дальше »

Переглядів: 1296 | Додав: oilyuk | Дата: 14.02.2013

1 2 3 ... 9 10 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Статистика