УКРАЇНА НАДТО ВАЖЛИВА ДЛЯ БОГА, ТОМУ – БІЙТЕСЯ… - 8 Лютого 2010 - Дневник - Персональный сайт
Пятница, 26.04.2024, 20:37
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2010 » Февраль » 8 » УКРАЇНА НАДТО ВАЖЛИВА ДЛЯ БОГА, ТОМУ – БІЙТЕСЯ…
17:29
УКРАЇНА НАДТО ВАЖЛИВА ДЛЯ БОГА, ТОМУ – БІЙТЕСЯ…
Люди ще не зрозуміли, ЩО вони зробили. Вони повірили в те, ЧОГО НЕМА. Вони обрали президента, якого насправді нема. Президента-зомбі, президента-ілюзію і президента, який зробить все, щоб його боси були ще багатшими, а всі решта – ще біднішими. Бо така його роль. Ні на що інший він не запрограмований. Скільки вони вже не були при владі? Останні 3 роки? Тільки 2009 рік був не дуже вдалим, а попередні два – досить вдалі роки, отже, Україна мала гроші…
 
Державне корито, до якого вони так вміло доривались і таки дорвались, мало гроші, і зараз вони є, хоча б у тих державних підприємствах, які ще не продані і, власне, в газотранспортній трубі. Тепер її віддадуть, а точніше ПРОДАДУТЬ в консорціум СВОЇМ, гроші візьмуть собі, а людям збільшать вдвічі плату за газ. Це перший їхній крок, наступний – увійдуть до єдиного економічного простору з Росією, Білоруссю та Казахстаном – і всі наші податки знову вдало потечуть до Кремля, а українські сини потечуть до Чечні чи Дагестану захищати РУССКИЙ НАРОД!
 
Тобто вони вже готують ці послідовні кроки на знищення України, але в них поки що немає конституційної більшості в парламенті. Ще парламентаризм і ця нова політична реформа можуть зіграти на користь державі Україна, проте боротьба її ворогів незавершена, вони готові йти далі і використовувати подальші успішні схеми зомбування людей з метою через три роки на чергових парламентських виборах не допустити до влади Юлію Тимошенко, а привести до парламенту свої політичні сили, тому вже зараз ми можемо очікувати приїзд депутатів Госдуми, і все рідше будемо бачити парламентаріїв з ЄС.
 
Перший висновок з президентства Ющенка: Ющенко сам пішов на політичне дно через свої непомірні амбіції (хотів бути месією України, а став - КАТОМ), і вирішив потягнути на дно за собою й Юлю Тимошенко. Але він прорахувався, бо вона – сильна, а він – слабкий, тому його політичне майбутнє очевидне – він вчинив злочин проти України, привівши до влади Януковича-злочинця та його команду, а в Тимошенко був чіткий план порятунку країни, її порив – праведний і намір – чесний, отже, її політичне майбутнє стійке і впевнене, саме вона продовжить подальшу боротьбу за Україну і вона в ній переможе.
 
Переможе за однієї умови, якщо не вчинить так само, як Ющенко. А я думаю, що не вчинить, вона не піде на дружбу з ворогом України заради сумнівного політичного життя. Ющенко ж пішов. І має тепер невтішний результат, за який йому ще доведеться відповідати перед Богом. Ось так тобі, Вікторе, повертається зневага до власних обов’язків Президента найбільшої європейської країни, не треба було називати президентство «блядським» і пропонувати його будь-кому. Бо президентство само по собі може й неважне, а от країну так принижувати не треба, люди давно відчули, що ти слюнтяй, лише не вірили, що ти їм так відімстиш за їхню довіру до тебе. Будеш далі розхитувати човен країни, як у свій час зробив Кучма, – остаточно втратиш шлях в історії і канеш в забуття назавжди!
 
Розплата за егоїзм та амбіції на рівні життя в Україні – важка, надто ця країна важлива для Бога!
Амінь.
Переглядів: 588 | Додав: olgailyuk
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Друзі сайту
Статистика