СТОП-КАДР або - зосередження на цілях - 6 Березня 2012 - Дневник - Персональный сайт
Четверг, 25.04.2024, 19:30
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2012 » Март » 6 » СТОП-КАДР або - зосередження на цілях
02:34
СТОП-КАДР або - зосередження на цілях
Якщо розбити кіно нашої української політики на кадри, і пильно вдивлятись у кожне зображення, то можна дійти висновку, що фільм цей ні про що. Майже в жодному кадрі ми не побачимо загалом ЛЮДИНУ!!! Тобто те, на що, власне, й повинна бути спрямована політика. 

Людини в нашій політиці немає. Є політики, є політикани, але немає самої ПО-ЛІ-ТИ-КИ! Так, слова є, різні, є нездійсненні обіцянки, є маніпуляції суспільною думкою, є бажання дорватися будь-якою ціною до влади, є влада, яка не здійснює зваженої державної політики, і окремо від цього усього є ЛЮДИ!!!

Точніше, є електорат. Який він? Так само безцільний. Політики не пропонують цілей, тому електорат йде за словами. Програми обіцяються, але не виконуються. Дії якісь там є, але вигідні вони лише клану, що дорвався до корита. 

Кадр цього клану смішним чином змінюється на кадр іншого клану, який робить абсолютно те саме - просто грабує країну. 

Від перестановки доданків сума не міняється. Змісту немає в діях ні тих, ні інших. Але всі вдаються до красивих мін при поганій грі, де розмінною монетою залишається ЛЮДИНА!

Біда цього кіна в тому, що немає ідеї про ЛЮДИНУ!!!

Ніхто не хоче визнавати за собою цієї біди, і всі кажуть, що то брехня - бо всі все роблять ТІЛЬКИ ЗАРАДИ ЛЮДЕЙ!!! Ні, роблять заради тих людей, яких відносять до категорії людей, а населення до цієї категорії не потрапляє. 

Категорія так званих "людей" при владі перманентно виконує то роль опозиції, то роль влади. Але змісту в діяльності ні в одній, ні в іншій іпостасі ми не бачимо.  

Тобто це кіно для тих, хто його не дивиться. Ролі зіграні, шоу триває, місця все ще купують, але поза кадром залишається ціла країна. 

І можна б подумати, що так має бути, що в кожній державі політика - це кіно для вибраних. А глядачІ, себто електрорат, нехай дивиться те, за що проголосували. 

Вірно. 

Нехай дивляться. 

А ви, вельмишановні актори, не помічаєте, що зал пустий? Для кого ви граєте? 

У ваших діях немає цілей спрямованих на ЛЮДИНУ! Ви не робите нічого з того, що може цю людину зацікавити. Ви просто вважаєте, що саме ваш статус вже вам забезпечує зірковість ролі. 
Ні, дорогі статисти, якщо вас не дивляться, то ви не зірки, якщо вам не вірять - то граєте фальшиво, якщо кіно бездарне - наступного разу квитки не придбають. 

І резюмую: ваша совкова ментальність фільму під назвою "Я -начальник, ти - дурак, ти - начальник, я - дурак" просто остогидла. 

Будете далі так діяти - БЕЗВІДПОВІДАЛЬНО!!! - отримаєте по дупі. А від кого - здогадуйтесь самі. 

ЛЮДИНА, яку ви не вважаєте за людину, несподівано спалить весь ваш кінотеатр і спровадить вас подалі від України, щоб не набридали більше. 

Не вірите? Час покаже! 

А пишу про це тому, що не хочу більше терпіти ваше знущання. Це знущання вам коштуватиме не просто ролей, а і всього решта. 
Не гнівіть Бога! 
Подумайте про великий піст, огляніться на свої дії, і поки не пізно, відречіться від власних вигод, прихотей, свавілля, надприбутків-грабунків - це ще може дати вам шанс не бути осміяними глядачами. 

Ви собі навіть не уявляєте, як останнім часом над вами сміються ваші глядачі. Жоден коментар без прикрої іронії у бік вашого бездарного КІНА вже не обходиться. 

Просто згадайте, що крім політики, існує ще й таке поняття, як її цілі. Випишіть їх нарешті у своєму записнику дій. І здійсніть хоча б якусь ціль, спрямовану дійсно на ЛЮДИНУ! Не на себе коханого чи свій клан, а на людину, яка за вас проголосувала. 

Повірте, варто вам почати діяти згідно цих цілей, і здійснити хоча б щось для початку - як ви самі себе почнете поважати. 

І нехай кіно української політики врешті решт зацікавить хоча б самих акторів. А то, ну, чесно, дістали вже:) 
Переглядів: 756 | Додав: olgailyuk
Форма входу
Пошук
Календар
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Статистика