МАЙДАН-2014 MAIDAN FOREVER! - 24 Лютого 2014 - Дневник - Персональный сайт
Пятница, 19.04.2024, 15:30
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2014 » Февраль » 24 » МАЙДАН-2014 MAIDAN FOREVER!
16:15
МАЙДАН-2014 MAIDAN FOREVER!

Я так і не була на Майдані, і мене це мучить і млоїть. Бо я хворіла – це не виправдання, бо мама захворіла – це теж не виправдання, але це справді біда, коли байдужість навіть звичного тобі оточення доводить до того, що ти не маєш кому довірити життя ближнього і тому мусиш сам доглядати за тим, хто хворіє… І через те не можеш поїхати на Майдан, щоб боротись ПРОТИ ЦІЄЇ БАЙДУЖОСТІ!


Бо основне, що зумів зробити Майдан – це навчитись бути небайдужим! Навчитись миттєво усім засадничим принципам християнського вчення в гострій борні за кожен день витримки і перемоги!

Майдан – то була християнська місія України в світі! Коли сотня беззбройних людей стримувала голіафа-беркута, озброєного навіть бронетехнікою!

І ми своїми камінцями ПРАВДИ все ж здолали цю гідру оліргахічної брехні, яка останні 22 роки мучила і терзала тіло країни усіма можливими підступними й лихими методами!

Ціною крові тих, хто рятував людей на Майдані, хто вірив, що Народ згубити не можна, що це неможливо, особливо якщо цей Народ молиться істинному Богу і з цією молитвою на устах призиває ЙОГО на поміч собі, як робив колись пророк Давид!

Україна є таким пророком для цілого світу! Бо нам ще не раз доведеться співати псалми Давида, і про те, як той, хто з тобою за одним столом ділив трапезу, гострить на тебе ніж, і про те, як вороги обсідають душу, і про те, як лише уповання на силу Господню рятує від біди!

І ми повинні всі пам’ятати про це: Ісус Христос, Син Божий почув наші молитви і врятував Майдан, забравши до Себе свою НЕБЕСНУ сотню!

Події розвиваються стрімко і невпинно: розкриваються усі гнійні рани і пороки влади, яку ми змусили втікати з України! Ми бачимо величезні маєтки і палаци, території гектарів нашої рідної української землі, яка належала їм. Ми бачимо те свавілля розкрадань, про які неодноразово писала правдива опозиційна преса! Ми на власні очі переконуємося, що ЦЕ ВСЕ ІСНУВАЛО паралельно з нашим життям! А ми дивувались, чому живемо так бідно!

Ось та страшна байдужість і поблажливість до представників влади, що панувала в наших душах, зробила свою чорну справу: вони розкошували за рахунок народу, але тепер вони на смітнику історії, а в Україні нарешті лунають вічні слова: Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!

Та найважливіше те, що це тривало не один рік. Перші червоні директори, перші бандити 90-х, перші газові корольки і виплекані Кучмою олігархи і нарешті найгірше: коли помаранчевий президент Ющенко насолоджувався своїм месіанством – нувориші продовжували грабувати Україну всіма доступними методами і вибудовували собі палаци, тим часом як люди хворіли і вмирали мільйонами (4 мільйони за 22 роки незалежності – це вражаюче!) від погіршення екології, бідності, від неякісних ліків, фальшивої медицини і брехливої та корупційної влади на усіх рівнях, яка знущалась над простою людиною просто заради власного задоволення!

Повинні відповісти перед НАРОДНИМ ТРИБУНАЛОМ всі 4 екс-президенти! На кожному з них – по мільйону жертв Української Нації!

Кожному оголосити арешт і нехай виправдовуються перед Майданом! Ми хочемо їх почути! Нехай скажуть, що їх робило такими самовпевненими і безкарними? Наша доброта? Чи їхня дурість і божевілля?

Нехай будуть засуджені Народом і вигнані з країни назавжди без права повернення сюди навіть після смерті!

І лише тоді ми відчуємо, що будуємо нову Україну! Бог нам у поміч! Небесна сотня дивиться на нас!





Я так і не була на Майдані! Але я ТАМ була завжди! Я не йшла на домовленості з владою ні заради посад, ні заради виживання (як дуже часто себе виправдовують корупціонери!), ні заради успіху! Ніяких компромісів, ніяких привілеїв, ніяких «бонусів»… Лише власна праця і надія на те, що вона принесе корисні плоди! Якщо в чомусь і помилялась – помилки виправляла. І коли в січні минулого року я приїхала на День народження Патріарха Філарета в Київ, я прийшла на Майдан, піднялась на Глобус і раптом зрозуміла, що перебуваю в захваті і духовному трепеті, згадуючи події-2004 року. І тоді моя душа натхненно звернулась до Бога: «Господи, Ти дав нам Майдан у 2004 році, Ти дав нам надію на кращу Україну, яка була б без обману та лихої влади! Ти дав той мирний Майдан, який здивував увесь світ! Але ми здійснили ще далеко не все, що Ти нам заповідав здійснити! Чи можливий ще один Майдан, Господи? Якщо так – то нехай він знову буде! Нехай знову здивує світ! Нехай Україна нарешті переможе в цій борні! І нехай ТВОЯ воля врятує НАС!».

Бог почув! Його воля врятувала Україну! Бережімо Його волю і рідну землю від усяких ворогів: зовнішніх та внутрішніх!

Викорінюймо з себе владу, яка негідна звання людини! Викорінюймо з себе нечисть, яка губить людяність! Викорінюймо все те, що стало причиною Майдану-2013-2014! І нехай впадуть нарешті усі язичницькі ідоли нашого страшного минулого: і леніни, і золоті тільці та унітази, і назви вулиць радянської епохи, і безкарність ворогів!

Ольга Ілюк. 24.02.2014 р.
Переглядів: 957 | Додав: Илючка
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Друзі сайту
Статистика