ЧИ МОЖЕ ЛЮДИНА ЗНИЩИТИ БОГА? - 14 Лютого 2013 - Дневник - Персональный сайт
Четверг, 28.03.2024, 12:21
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2013 » Февраль » 14 » ЧИ МОЖЕ ЛЮДИНА ЗНИЩИТИ БОГА?
16:59
ЧИ МОЖЕ ЛЮДИНА ЗНИЩИТИ БОГА?

 

Отже, вони (люди) стали знаряддям в руках лукавого. Його руками (помислами) вони хочуть створити Едем на Землі, штучний і без хвороб, без смерті та турбот… Зі своїм власноруч створеним «Богом» - єдиним штучним інтелектом, який буде ніби-то опікуватись усім сущим: і планетою, і людьми…

Це і є основний задум Змія, який саме для цієї мети спокусив людину, щоб вона врешті решт, так як і він, повністю відмовилась від Бога-Творця, і таким чином творіння Боже стало творінням змія. Основна ціль змія – щоб людина повністю відступила від Божої волі і жила виключно по своїй, а точніше, по волі того, хто її спокусив плодом пізнань – по його лукавій волі. Але знати все, що містилось в дереві пізнання, ще не означає те, що людина стане Богом і замінить Його. Ці пізнання радикально інші. Плід знання тому й був такий небезпечний, що містив виключно земний бік знань, матеріальний, а не духовний.

Господь заборонив його вживання для нашого ж блага, бо створив нас по Своїй подобі – себто з вищим розумом, який в собі містив все й одразу, а насамперед – Господню Благодать.

Споживши плід пізнань, людина повірила змію, а не попередженню Бога, тому миттєво позбулася Божої благодаті. Тепер же вона намагається остаточно замінити Господню волю своєю, але не усвідомлює, що насправді, то не її воля – а воля змія, отже, витісняючи Бога з свого, життя людина перетворює себе на знаряддя досягнення основої цілі лукавого: через людське життя замінити Бога собою, через людський розум стати центром життя, через людські руки знищити духовне (божественне) начало в світі.

Тому-то за кожну душу на землі ведеться така витончена й запекла боротьба між силами темряви і силами світла, між волею падшого ангела і волею самого Бога.

Якби ми не мали Одкровення Господнього, не було б кому нас попередити про те, що нас буде  перетворено на рабів лукавого змія, а потім знищено. Бо це не в інтересах лукавого! Але це в інтересах самого Бога: попередити і врятувати! СПАСТИ ЛЮДСТВО!

І знову ж таки, як і на початку історії первородного гріха, людині даний вибір: кому повірити – невидимому й всюдисущому Богу, що є Любов і Милосердя і Всепрощення, Триєдиному в Отці-Синові і Святому Духові, Який подарував людям викуп від гріха та життя вічне через Ісуса Христа, чи повірити тому, хто каже, що все невидиме не існує, а існує лише те, що видиме: людина з усіма її пошуками нових пізнань та з усіма її мріями, амбіціями і так званими правами.

«Саме такій людині, якій можна надати право бути вільною в усьому: у виборі способу життя, мисленні, статевої орієнтації та абсолютному комфорті для існування, дано досягнути вершин пізнання і таким чином стати безсмертною» – ось так красиво одягає цю мету лукавство, але під цим ніби-то привабливим «одягом» – труп душі людської!

Людині пропонують стати штучною і тому безсмертною, адже все штучне немає душі, хоч, цілком можливо, рано чи пізно вдосконалиться за допомогою людського розуму навіть до рівня самоусвідомлення.  Немає душі – немає чому помирати. Адже тільки тоді, коли душа покидає тіло - воно помирає.

Отже, відмовтесь люди від душі – і ви не помрете, – пропонують нам сучасні учені штучного інтелекту. Нехай міні роботи нанотехнологій будуть в вашому організмі лікувати всі ваші недоліки й хвороби, змінюючи генетичний код і ваше світосприйняття. Нехай все довкола буде здаватись раєм з віртуальним світосприйняттям і буде комфортно настільки, що ви перестанете відчувати будь-який дискомфорт – і тоді ви будете щасливі! Адже це те, що ви хочете, це і є вашою найвищою волею і вашою найбільшою мрією: жити вічно і щасливо!

Але при цьому ви будете повністю належати всьому штучному, всьому тому, що немає душі! Що немає Господньої волі!

Ось такою перспективою нас кормлять представники розвинутих країн.

Звісно ж, це призведе до створення єдиного світового уряду, єдиних програм життєдіяльності, єдиних форм світосприйняття, де кожному з нас буде запропоновано цілковито відмовитись від ідеї божественного втручання в наші життя, себто буде запропоновано, по суті, знищити Бога і довкола нас, і в самих собі, як те, "чого" ніби-то немає. Але натомість буде запропоновано вважати найякіснішим представником людства того, хто зуміє вчасно цей процес організувати і акумулювати довкола своєї персони. Саме він змусить людей поклонитись йому.

І правлінню його буде три з половиною роки.

Так стверджує святе Писання. А потім почнеться Страшний Суд: і хто справді захоче зберегти душу свою, щоб мати вічне життя в духовному світі, той не відречеться від Триєдиного Бога, витримає всі випробування й спокуси і отримає винагороду бути по праву руку від Христа, а хто заявить, що йому й земне життя - рай і насолода, душі ж у нього й так немає, той повністю буде поглинутий пекельним полум’ям бездуховності й вічної страшної темряви, куди ніколи не досягатиме жоден промінчик Божого Сяйва.

Духовність називають антиматерією, тобто тим, чого побачити неможливо, але воно існує помимо нашої волі чи наших побажань. Отже, духовне – це те, що належить Богу. Невже ми думаємо, що Господь завжди мовчатиме про це?  Невже ми не розуміємо, що будь-який наш намір заперечити Його чи знищити в собі чи довкола нас веде виключно до нашої власної смерті в Бозі, але не до смерті самого Бога, який існує поза нашою волею та уявою, тобто, не зважаючи на те, віримо в Нього, чи не хочемо вірити, доказали Його Буття вчені через "Бозон Хігза" (або як її ще називають "часточкою Бога"), чи спростували...

Але змій, який добре знає, звідки він сам же і походить (з невидимого духовного світу ангелів! проте, через свою гординю і ненависть до Бога його було скинуто з небес!), і тому прекрасно усвідомлює розвиток подій, намагається й надалі якомога більше душ перетягнути в цій боротьбі проти Бога на свій бік. 

Що тут ще скажеш: будьте уважні й будьте обачні з тим, що ви хочете пізнати і з якою метою! Бо все, що спрямоване в бік Бога – буде винагороджено самим Богом, і звісно ж, не на цьому світі (а в духовному!). А все, що спрямовано в протилежний ВІД БОГА бік – буде поглинуто мороком штучного механізованого, бездушного й тому смертного існування, приреченого на розпад та кінець.

Зрештою, штучний інтелект таки почне війну проти людини. То ж навіщо це людині? Жити мріями про вічне, щоб бути знищеним тими, кого ми ж таки і сконструювали? Це шлях внікуди. Але учені, немов діти, яким запропонували цікавий механізм і дивну загадку, вважають, що йдуть в правильному напрямку.

Мені їх шкода, вони глибоко помиляються.

Так само, як глибоко помилилась Єва – перша жінка Едему, повіривши лукавому змію, що нічого поганого з нею не трапиться, якщо вона споживе плід пізнання…

 О. Ілюк

14.02.2013 р.

P.S.: рекомендую для перегляду фільм:  http://www.youtube.com/watch?v=i0HYj3CvomU

А також цей фільм: http://www.youtube.com/watch?v=ZqmWsEaRFYQ 

Переглядів: 1296 | Додав: oilyuk
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
Статистика