ЄВРОМАЙДАН ПОВИНЕН НАРОДИТИ СВОГО МАДІБУ! - 16 Грудня 2013 - Дневник - Персональный сайт
Среда, 24.04.2024, 12:46
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2013 » Декабрь » 16 » ЄВРОМАЙДАН ПОВИНЕН НАРОДИТИ СВОГО МАДІБУ!
14:27
ЄВРОМАЙДАН ПОВИНЕН НАРОДИТИ СВОГО МАДІБУ!


Не можу в цій ситуації промовчати, бо мене просто шокують новини останніх декількох годин. Особливо про те, що зібрання фракції Партії Регіонів та членів Кабінету Міністрів в «Зоряному» зустріло Андрія Клюєва оплесками! Все! Можна більше нічого не писати і не коментувати! Це вже не просто забрехались чи «зажрались», це вже повний безлад, і нахабство, вище якого хіба належить батькові брехні, тобто – падшому ангелу Десниці. Отже, як вам, дорогі браття і сестри, ця вишукана гра під назвою «розвели, как котят»? Невже це і є їхній ЗОРЯНИЙ час?

Тобто, не зважаючи на той резонанс, що викликав Євромайдан у цілому світі, не зважаючи на те, що передувало цьому Євромайдану, не зважаючи на масовий людський спротив, вони продовжують цю гру у велику брехню! Ого! Це вже не самообман, це вже чітке й явне повернення до радянських часів, бо лише за радянських часів партноменклатура дозволяла собі таке свавілля!

ЦЕ ВЖЕ ЦІЛКОВИТИЙ МАРАЗМ:

-       організувати ЗНОВУ масові фальсифікації на перевиборах у 5-и округах;

-       зустрічати оплесками Клюєва, який власне єдиний знав, що Янукович ніяку угоду з ЄС не підпише, і єдиний міг би легко й безжалісно виконати наказ Януковича про силовий розгін Майдану, (що він і ЗРОБИВ!), - і думати, що це все знову зійде з рук і буде так само все кльово, як колись, бо вони знову довели, немов теорему Піфагора: Східна Україна така збідніла духовно і морально (не лише матеріально!), що її можна легко купити і далі експлуатувати на свій лад і манер. 

-       приходити на провладно-налаштовані канали (ІНТЕР, 1+1, і все решта, крім, сподіваюсь, «5 каналу») і безцеремонно обманювати з екрану всю країну про те, що ніяких загроз Україні не несе діяльність уряду і президента під час зустрічі з Кремлем;

-       збирати антимайдан у Києві за кошти, вкрадені у Народу України!

Це все МАРАЗМ!

Але я боюся, що він так просто не лікується!

Напевно, мені недаремно приснився Нельсон Мандела, який мовчки, лише своїм поглядом, розповів мені більше, ніж міг би сказати словами. Я побачила таку силу волі до боротьби, таку велич людського духу, що стала на захист своїх темношкірих братів і здійснила все для того, щоб апартеїд канув у минуле, що, не відводячи погляду від цих дивних очей, я відчула, як моє обличчя стає все серйознішим і погляд набуває такого ж прагнення боротьби! 

Недаремно, бо мабуть не обмежиться все мирним протестом. Мені здається, що погляд Мадіби саме це хотів мені розповісти. Так, це був всього лиш мій сон, моя уява, мої підсвідомі роздуми про події, які сколихнули світ: смерть Мандели і народження нової української нації, яка готова боротись за свої права до кінця, до останнього подиху.

Стає зрозуміло, що нам доведеться цю боротьбу зробити ще більш ясною, ще більш потужною і довготривалою.

Ми повинні бути готові і до силового розгону Майдану – ЩОБ ПОТІМ ЗНОВУ ЗНАЙТИ В СОБІ ДУХ І ВОЛЮ ВІДНОВИТИ МАЙДАН!

Ми повинні бути готовими відвойовувати цінності ЄвроМайдану і творити нових лідерів, які потім могли б взяти участь в парламентських чи президентських виборах! ЄВРОМАЙДАН ПОВИНЕН НАРОДИТИ СВОГО МАДІБУ! Який теж спершу починав мирні акції. Але потім зрозумів, що боротьба може бути і більш жорстокою, якщо з тобою взагалі не рахуються і тебе взагалі не помічають!

Нехай цими нашими новими Нельсонами стануть такі люди, як Ольга Богомолець, як Тетяна Чорновіл, як Андрій Парубій, як Андрій Іллєнко, та багато-багато інших, у яких є насамперед прагнення до боротьби і відчуття обраного шляху! Які мають ідеї і готові їх впроваджувати. Які знають, чим жертвують, але інакше для них життя немає сенсу.

  Інакше те, що було розпочато наприкінці листопада 2013 року, буде активно знищено вже на початку 2014 найбільш ефективною зброєю наших противників: БРЕХНЕЮ І ЗЛОБОЮ! Ці вовки, що перевдягнулись у овечок, вже скалять зуби і чекають нагоди накинутись на нас – всіх тих, хто відстоює на Майдані ПРАВДУ! Бо вони ненавидять Правду! І обожнюють брехню! Вони – діти брехні, і надалі будуть діяти виключно методами обману, підкупу, дезінформації, провокацій, радянськими методами тиску і залякування, а згодом – репресій і точкових ударів на ураження (вважайте - знищення) в бік лідерів та опозиції. 

Я впевнена, що вони всі неймовірно здивовані: вони ж ще навіть не починали діяти як КДБ-НКВД, а ми тут раптом всі почали бунтувати! Вони ще навіть не почали масові арешти і застосування зброї, як банди Муравйова робили в Києві в 2018 р.! А ми чомусь на них, - таких ще добрих і хороших, – жаліємося всьому світу і не даємо їм жити та насолоджуватись награбованим: розкошами, владою та божевільними іграми з людськими душами! 

Іншого шляху нема: йти до кінця! І більше того: їхати з Майдану групами по 10-20-30 чоловік туди, на євромайдани в Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ, в Крим! Їхати для того, щоб підтримати тих людей, щоб разом з ними йти на заводи, фабрики і пояснювати людям, в чому зміст Євромайдану, і що саме  коїться в державі! Як колись, в 1990-91 рр. робили наші західняки з Народного Руху: їхали і розмовляли з людьми, вели бесіди, пояснювали, чому потрібно мати незалежність і на референдумі голосувати за неї! Це найважливіше завдання.

Бо дуже скоро ми почуємо від брехливого ЦВК про проведення референдуму щодо приєднання України до Митного Союзу, зініційованого комуністами. І вже в лютому цей референдум оголосять, і в березні проведуть! А як у нас проводять референдуми – всі знають! Ми тепер в гіршій ситуації, ніж навіть рік тому. Бо ці останні вчорашні вибори і їх сьогоднішній підрахунок дають всі підстави говорити про те, що фальсифікації при нинішній владі – закономірність!

Тому ми мусимо піднімати з колін СХІД та ПІВДЕНЬ УКРАЇНИ! Бо лише всі разом зможемо нарешті подолати цей страх і безнадію, деморалізованість та божевільне підданство російським ідеям тієї частини України, яка вважається оплотом нинішньої влади!

Янукович не піде у відставку, Азаров не піде у відставку, Клюєв не піде у відставку! Ніхто з цих ключових ворогів України не покине свій пост і далі буде вести свій «дозор» над територією, яку вони пообіцяли своєму кдб-другу Путіну повернути в лоно «Матушки-Рассее». І вони це зроблять, якщо ми їх не зупинимо будь-якою ціною! 

Ольга Ілюк.

Переглядів: 1040 | Додав: Илючка
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту
Статистика