ШЛЯХ ДО ПОРЯТУНКУ - ПРАВДА! - 21 Березня 2014 - Дневник - Персональный сайт
Четверг, 18.04.2024, 09:59
Вітаю Вас Гість | RSS

OЛЬГА ІЛЮК

Блог

Дневник

Головна » 2014 » Март » 21 » ШЛЯХ ДО ПОРЯТУНКУ - ПРАВДА!
12:45
ШЛЯХ ДО ПОРЯТУНКУ - ПРАВДА!

 

Наше сьогодення формує інформація. І це неспростовний факт. І, до речі, не тому, що «хто володіє інформацією – той володіє світом», а тому, що інформація стала вільною для доступу практично з усіх сфер життя. Насамперед завдяки Інтернету. Але навіть у страшних снах ми, українці, не могли собі уявити, що нас так просто можуть обдурювати (навіть не обманювати) наші можновладці та їхні гоп-компанії.

Майдан показав жахливі рани нашого суспільства в тих верхах, де мали б панувати моральні цінності та принципи. Так, нам казали, що з кримінального минулого нічого хорошого не виносять в цивілізований світ, що ті авторитети живуть по цілком інших правилах, які так і залишаються дикими для людей, котрі не знають, що це таке - порушувати закон. В першу чергу закон совісті та моралі, закон не просто ідентифікації себе в рамках суспільних норм, але й у рамках норм духовних.

Проте ми побачили жах на яву: поспішно втікаючи зі свого Межигір’я, колишній президент Янукович показав своє справжнє обличчя цілому світу - символом його керування є навіть не схильність до крадіжок (масові викрадення кращих зразків мистецтва та іконопису, мільярдні пограбування державних коштів), а й схильність до жертвоприношень. Коли я побачила розіп’ятих соколів на хрестах, спало на думку, що людськими жертвоприношеннями (смерть Кірпи, Кравченка, розстріл мирних громадян на Майдані – нашої Небесної Сотні) він не обмежився, виявляється, він брав участь в окультних язичницьких обрядах, очевидно, в даному випадку – чорної магії.

Уявити собі таке важко, а от людина ЗМОГЛА! Вона таким чином шукала собі кращої й вигіднішої долі. Чи знайшла? Чи це взагалі людина була? Може це Боже покарання за наші гріхи? Побудувати на кістках монахів – (відомо вже, що на території Межигір’я колись був чоловічий Спасо-Межигірський монастир), «храм золотому батону», пристановище блуду та окультних обрядів могла лише дуже безбожна людина.

Але це не стало доказом для церкви, яка його приймала на службу й причастя, що така негідна особа повинна піддатися анафемі! Це не стало доказом для того, щоб усіх, причетних до його зловживань на найвищому державному рівні, арештувати та покарати згідно хоча б людських законів, нашого чинного законодавства! Це не стало доказом для нашої нової влади категорично заборонити діяльність Партії, яка обслуговувала його непомірні апетити у Верховній Раді і повсюди, де тільки могла… І тепер продовжує служити, зраджуючи Український Народ своїм неголосуванням по тих найважливіших питаннях, що стоять в критичних момент війни з Росією.

Ну а про війну з Росією й годі говорити. Про неї вже стільки сказано! Але от я думаю собі, коли нарешті впаде й ідол російського «великодержавия» Путін зі свого золотого унітазу, що ми там побачимо? Які там будуть потвори: поклоніння Гітлеру і Сталіну в домашніх умовах, чи може взагалі Леніну й Карлу Марксу?

Це наше сьогодення… Воно саме таке… Ми тепер МАЄМО доступ до інформації. І навіть якщо російські телеканали й надалі успішно зомбуватимуть своїх громадян, граючи з Україною та світом в свої божевільні інформаційні війни – ВСЕ ОДНО ВІД ПРАВДИ ПУТІН НЕ СХОВАЄТЬСЯ! Так, це тепер його час ночі! І темрява перед світанком особливо гнітюча… Але коли настане світанок і настане день Правди, КУДИ він сховається від цього? Він же сам її наближає – він же сам її прагне… Можливо, як і кожен маніакальний вбивця, він дійсно хоче, щоб його спіймали перед тим, як він знову вчинить страшний злочин?

Переглядів: 1203 | Додав: Илючка
Форма входу
Пошук
Календар
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Статистика